Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ποιοί Είμαστε

Δραστηριοποιούμαστε στο διαφημιστικό χώρο από το 2003, με έδρα τον Πειραιά, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση διαφημιστικών και below the line ενεργειών, (sales promotion-direct marketing, εντυποδιανομές, in store promotion, προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών) και διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη τη Ελλάδα.
​ ​Σημαντικό «κεφάλαιο» της εταιρίας μας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της. Εργάζονται σε μας – ως μόνιμο προσωπικό – στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης και της προώθησης, καθώς και έκτακτο προσωπικό που καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε προγράμματος.
Πάγιος στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των στόχων του πελάτη από την προώθηση και η συνεχής ενημέρωσή του σε όλα τα στάδια υλοποίησης της κάθε ενέργειας, με αναλυτικές αναφορές.
​Eπιπλέον, παρακολουθούμε και ενημερώνουμε για τις κινήσεις του ανταγωνισμού και τις εξελίξεις της αγοράς, καθώς και για τις ενέργειες, που πιθανόν θα ενδιέφερε τον πελάτη να συμμετέχει.
​Διαθέτοντας εύρος και ποιότητα έργου, είμαι σίγουρη πως η συνεργασία μας προδιαγράφεται επιτυχής.

Το Δυναμικό μας

  • 800 άτομα για προγράμματα που αφορούν εντυποδιανομές και in store προώθηση / promotion (π.χ. Super Market,18-35 ετών)
  • 400 promoters πολύ εμφανίσιμες (κοπέλες ύψους 1.70 και άνω) για βραδινά προγράμματα, τσιγάρα, ποτά, special events, εκθέσεις, promotion (ηλικίας 18-29)
  • 200 μοντέλα άντρες-γυναίκες επώνυμα ή μη για εκθέσεις, συνέδρια, promotion, επιδείξεις μόδας, προώθηση κλπ
  • 100 επόπτες-supervisors έμπειρους, με ιδιόκτητα ΙΧ για τον συντονισμό, την μεταφορά των promoters στο χώρο του promotion event και την εποπτεία των προγραμμάτων για εντυποδιανομές και προώθηση προϊόντων
  • 50 ατομα merchadisers ηλικίας 20-50 ετών​

Πανελλαδική Κάλυψη​

Χάρη στο ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη σε όλα τα προγράμματα promotion που αφορούν προώθηση, εκδηλώσεις κι εντυποδιανομές.
axion-welcome

Leave a Reply